LA BLAST®

LaBlast®; sportief dansen op moderne muziek en de “all time favorites” (zonder danspartner)

LaBlast® is een Dance & Fitness programma ontwikkeld door meervoudig wereldkampioen stijldansen Louis van Amstel.

Janet met Louis van Amstel tijdens een van de opleidingsdagen in Hoofddorp

Onze instructeurs zijn opgeleid door Louis van Amstel. 

LaBlast® is een leuke, energie-fitness dans-workout die mensen uitdaagt en inspireert. Het plezier van dansen en het effect van een workout.

We beginnen de les met een goede warming-up. Daarna worden de basispassen van diverse dansen en dansstijlen gebruikt voor een echte training. De intensiteit van de bewegingen kun je zelf naar eigen mogelijkheden aanpassen. Je kunt de oefening zo zwaar maken als je zelf wilt en aankunt.

Je wordt soepeler door benen en armen intensief te gebruiken en je verbrandt vet. Je werkt met verschillende spieren en daardoor verbeter je de conditie. Door de swingende muziek en de leuke danspassen is LaBlast®een andere manier van dans. We sluiten af met een cooling-down.

Dit unieke concept maakt dat zowel de beginnende als de gevorderde danser aan deze dans-workout kan deelnemen. Je hebt voor LaBlast® geen danspartner nodig.

Bij Wallz geven wij La Blast op maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur en op vrijdagochtend van 09.00 tot 10.00 uur. Een proefles is gratis! Daarna kost 1x per La Blast € 19,75 per maand.