Meest gestelde vragen;

Ja, onze cursussen zijn voor danskoppels. Iedereen danst met zijn of haar eigen partner. Er zijn heren die als “hulpheer” mee dansen in andere lessen. Maar dit is dan van te voren afgesproken en voor een heel seizoen.

In onze clublessen zijn er alleen danskoppels; Bij Wallz gunnen wij iedereen het plezier om te dansen. Wilt u graag dansen maar heeft u geen (dans-)partner? Misschien kunnen wij u koppelen aan een gezellige danspartner! Vult u dan ons formulier in.

Wij kunnen u niets garanderen, maar we gaan ons best doen! Wanneer wij voor u een mogelijk geschikte danspartner vinden, brengen wij u met elkaar in contact door uw naam en e-mailadres met hem/haar te delen. U kunt dan samen afspreken om bij Wallz kennis te maken.

Heeft u al een aantal jaar danservaring dan is het mogelijk om bij het tweede of derde jaar (Zilver of Zilver-ster) in te stappen. Ons dansprogramma kan natuurlijk wel verschillen van het programma dat u ooit hebt gedanst. U mag altijd langskomen om te dansen zodat wij kunnen beoordelen of u in de clubles kunt instromen. Of dat u misschien met bijvoorbeeld een privéles ons programma kunt doorlopen. Vervolgens danst u zo mee in een tweede of derde jaars groep.

Het is zeker mogelijk om contant te betalen. Geeft u uw naam en gegevens aan ons door per e-mail of telefoon. Wij schrijven u in voor de lessen. U ontvangt via ons systeem automatisch een betaalverzoek, daar staat bij dat contant betalen ook mogelijk is. Betalen kan dan wanneer u naar uw eerste dansles komt.

Ja, u danst standaard op een vaste avond. Mocht u door ziekte of een andere reden een les niet kunnen mee dansen is het uiteraard mogelijk om een les in te halen. We horen dit wel graag van te voren.