Nieuwsbrieven 2020

Nieuwsbrief oktober 2020

Dansen bij Wallz, nieuwe maatregelen!

Na de persconferentie van maandagavond 28 september hebben
we helaas de vrije dansavond van 3 oktober moeten annuleren. De danslessen gaan vooralsnog allemaal door, de lestijden blijven gelijk!

Danslessen

Alle danslessen gaan door zoals u bent gewend.  De lessen van het nieuwe  seizoen starten aankomende week. Heeft u zich nog niet ingeschreven dan kunt u dit nog doen via onze website

Dansmiddag
Aankomende zondag (4 oktober 2020) zijn er twee dansblokken van twee uur.  Het maximaal aantal personen in de dansschool is 30 ( 15 dansparen ).  Het is verplicht om van te voren te reserveren en hierbij de regels van het RIVM te volgen.
De tijden van de dansmiddag zijn als volgt;

• Blok 1 van 12.30 tot 14.30 uur
  • Blok 2 van 15.30 tot 17.30 uur

De reserveringen voor de  dansavond van aanstaande zaterdag zijn komen te vervallen.
Het aanmelden voor de dansmiddag kan via info@wallznijkerk.nl of whatsapp 06 836 36 764. Graag ontvangen we de namen van de personen die komen dansen en in welk blok u wilt komen dansen.
We sturen u een bericht met uw tafelnummer.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.
Graag tot snel!

Met vriendelijke groet,

Janet en het team van Wallz

Nieuwsbrief augustus 2020

Wallz stijldansen seizoen 2020-2021!

Op 31 augustus start seizoen 2020-2021 voor Wallz. Alle cursussen gaan weer  van start met inachtneming van de RIVM regels. Wij hebben ontzettend veel zin in het nieuwe dansseizoen en hopen jullie allemaal in goede gezondheid weer te zien!

Seizoen 2019-2020
De opzet is om september te gebruiken het dansseizoen 2019-2020 af te ronden. U hoeft zich daarvoor niet opnieuw aan te melden. Let wel op de nieuwe lestijden (zie onder). U krijgt ook nog steeds de mogelijkheid om af te dansen.

Vrijdansen
Voor het vrijdansen op de zaterdagen blijft het verplicht om van te voren te reserveren en hierbij de regels van het RIVM te volgen.
De data van vrijdansen voor de komende 3 maanden zijn als volgt;

• 5 september van 21.00 tot 24.00 uur,
  • 3 oktober van 21.00 tot 24.00 uur en
  • 7 november van 21.00 tot 24.00 uur.

Het aanmelden voor het vrijdansen kan via info@wallznijkerk.nl of whatsapp 06 836 36 764. Graag ontvangen we de namen van de personen die komen dansen.
We sturen u een bericht met uw tafelnummer.

Seizoen 2020-2021
Via onze website kunt u zich aanmelden voor het nieuwe dansseizoen.
Dit aanmeldsysteem is vernieuwd. Via dit systeem hebben wij een goed overzicht van onze leden,  de lessen en de betalingen. U kunt zich makkelijker aanmelden voor een workshop of bijvoorbeeld het Kerstbal.  Wij weten zo exact wie er op welke avond in de dansschool is. Dat is heel fijn in deze tijd!

Nieuwe lestijden
In september starten wij direct met de nieuwe lestijden van het seizoen 2020-2021.
Bijvoorbeeld: Danste u in 2019-2020 voor Brons (1ste jaars), dan schrijft u zich nu in voor Zilver (2de jaars). Wij sluiten het Brons seizoen eerst af in september en u danst in oktober door voor Zilver. U heeft  ook nog steeds de mogelijkheid om af te dansen.

Mocht u naar aanleiding van deze brief nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.
Graag tot snel!

Met vriendelijke groet,